داستان «سیب زمینی»، از کاشت تا برداشت
عکاس : پوریا پاکیزه | شناسه خبر : 127 | تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲ |

سیب‌زمینی یکی از مهمترین منابع غذایی دنیا محسوب می‌شود و در تامین غذای جامعه نقش مهمی دارد. برابر آمار سازمان جهانی خوار و بار، سالانه ۲۳ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی در جهان زیر کشت این محصول قرار گرفته است و افزون بر ۳۱۰ میلیون تن محصول از آن برداشت می‌شود که سهم ایران از این مقدار ۱۸۵ هزار هکتار سطح زیر کشت و افزون بر ۵ میلیون تن تولید است. در استان همدان به عنوان یکی از مناطق عمده کشت سیب زمینی،سالانه از ۲۲ هزار تا ۲۶ هزار هکتار سیب زمینی کشت می‌شود.

برچسب ها
ثبت دیدگاه
گالری تصاویر مشابه