کاهش بیماری‌های استراتژیک دامی با اقدامات دامپزشکی
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ 4 ماه قبل

کاهش بیماری‌های استراتژیک دامی با اقدامات دامپزشکی

دهقان آنلاین(اخبار کشاورزی ایران): به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی پور در جریان بازدید از واحدهای دام و طیور استان تهران اظهار داشت: با اقدامات سامان دامپزشکی در سال‌ها اخیر، تمامی بیماری‌های استراتژیک دامی نظیر تب مالت، سیاه زخم، تب برفکی و لمپی اسکین به طور چشمگیر کاهش یافته […]

دهقان آنلاین(اخبار کشاورزی ایران):


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی پور در جریان بازدید از واحدهای دام و طیور استان تهران اظهار داشت: با اقدامات سامان دامپزشکی در سال‌ها اخیر، تمامی بیماری‌های استراتژیک دامی نظیر تب مالت، سیاه زخم، تب برفکی و لمپی اسکین به طور چشمگیر کاهش یافته است.

وی افزود: در بیماری تب برفکی که از بیماری‌های مهم دامی است در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ با کاهش ۲۸ درصدی کانون‌های بیماری روبرو بودیم.

رفیعی پور خاطرنشان کرد: برای پیشگیری و کنترل بیماری‌های دامی، سال گذشته بیش از ۵۵ میلیون رأس دام بر علیه بیماری‌ها واکسینه شدند.

وی گفت: با توجه به تحریم‌ها، برای سه ماه آینده ذخایر واکسن و داروی دامی در انبارهای استراتژیک ذخیره سازی داریم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: بیش از ۹۷ درصد از واکسن و داروهای دام و طیور و آبزیان در کشور تولید می‌شود.

رفیعی پور در بازدید از یک کشتارگاه طیور نیز با اشاره به اینکه نظارت در تمام مراحل قبل، حین و پس از کشتار، بسته بندی و مجوز حمل به مراکز عرضه توسط دامپزشکی انجام می‌شود، یادآور شد: تجهیزات و فناورهای های کشتارگاه‌های طیور کشور با کشتارگاه‌های روز اروپا برابری می‌کند.

وی با بیان اینکه در خط ۲، مرغ و آلایش آن به طور همزمان توسط همکاران دامپزشکی رصد و در صورت وجود مشکل، مرغ از چرخه حذف می‌شود، گفت: این تکنولوژی روز دنیا است که در کشور ما هم استفاده می‌شود تا مردم ما محصول را با بهترین کیفیت مصرف کنند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توسعه خط ۲ کشتارگاه‌های طیور، مرغ «ممتاز» در آینده نزدیک در سراسر کشور عرضه خواهد شد.

وی ادامه داد: بعد از عید سعید فطر، کشتارگاه‌هایی که با خط ۲ مرغ خود را کشتار می‌کنند با نام و بسته بندی «ممتاز» گوشت مرغ خود را به بازار عرضه می‌کنند.

رفیعی پور، افزایش ماندگاری را از ویژگی‌های مرغ «ممتاز» عنوان کرد و افزود: در حال حاضر، ۳ روز برای مرغ گرم و ۱۲ ماه برای مرغ منجمد اجازه مصرف داده می‌شود ولی در مرغ خط ۲، مرغ گرم برای پنج روز و مرغ منجمد برای ۱۵ ماه ماندگاری و اجازه مصرف خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه از ۲۸۰ کشتارگاه طیور کشور، ۶۰ کشتارگاه به خط ۲ مجهز هستند، خاطرنشان ساخت: تکنولوژی خط ۲ در کشور وجود دارد و بخشی از محصولات طیور که به کشورهای دیگر صادر می‌شود، از خط ۲ است.

رفیعی پور اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال آینده تمام کشتارگاه‌های طیور کشور به خط ۲ مجهز شوند.


منبع: خبرگزاری مهر

کانال تلگرام ما ما را از طریق کانال دنبال کنید.
کانال تلگرام ما ما را از طریق کانال دنبال کنید.

آخرین اخبار

پربازدید

آخرین اخبار

سایت ها

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب